Hehei, nå skulle jeg egentlig vert på vei til fotball trening, men jeg er rett og slett helt utslitt og orker ingenting. Jeg har vert ganske dårlig i hele dag og ikke følt meg helt bra. Men jeg satser på at jeg er bedre i morgen slik at jeg får med meg mat og helse timene.

Når jeg åpnet postkassa i dag var det en pakke der, og inni pakken var den en bok, eller en personlig almanakk.Det skulle egentlig ta to uker før den kom, men det har bare gått en uke, og det er jo bare positivt. En personlig almanakk  er på en måte en notat bok som jeg har designet selv, både på innsiden og utsiden. Selv er jeg veldig fornøyd med resultatet. Det er greit å ha når man har litt å holde styr på, så jeg tenkte bare hvorfor ikke. Der kan jeg skrive ned prøver, avtaler, lekser, treningsøkter osv. Jeg bestilte den HER for ca 200 kr.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


leser denne bloggen NÅ


Arkiv


· September 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits